У Медведчука є поважна причина не ходити до Луценка

Субота, 16 липня 2005, 20:35
Нардеп Нестор Шуфрич "обурений самою формою звернення" відносно лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука з'явитися для дачі пояснень у МВС.

Про це він сказав під час акції протесту в Миколаєві, повідомляє прес-служба депутата.

"По-перше, Віктор Володимирович ніколи не ухилявся від зустрічей із представниками внутрішніх органів і не раз це демонстрував", - сказав Шуфрич.

"По-друге, у секретаріаті партії чітко була дана інформація, що Віктор Медведчук перебуває в офіційній відпустці" - підкреслив депутат.

"Відповідно до законодавства України, це є поважною причиною для неявки на допит", - відзначає прес-служба.

Сам факт запрошення Медведчука на допит під час його офіційної відпустки, Шуфрич розцінює, як цинічне продовження політичних репресій, що вже має місце у відношенні шести членів СДПУ(о), які перебувають у слідстві в Закарпатті.

Переслідування лідера СДПУ(о) Шуфрич називає страхом помаранчевої влади перед конкретною політичною силою й бажанням обезглавити й дезорганізувати роботу самої партії.

"Якщо Медведчук повинен відповідати за те, що комусь було привласнене звання Героя України, те, цікаво, чи повинен він відповідати за те, що Червоненко одержав орден "За заслуги" I ступеня?", - говориться в повідомленні прес-служби.

Українська правда

Читайте також:

Медведчук до Луценка не прийде

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування