Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від заяви Литвина відреклася ще одна фракція

Неділя, 17 липня 2005, 02:52
Фракція партії Богдана Губського "Єдина Україна" вважає заяву погоджувальної ради Верховної Ради такою, що відображає лише окрему думку деяких фракцій і народних депутатів, а не спільну волю українського парламенту.

Про це сказано в заяві фракції з приводу відповіді Верховної Ради на заяву уряду, розповсюдженій у суботу.

"Останніми днями чи не найголовнішою темою українського політичного життя стала тема взаємовідносин парламенту та уряду України", - говориться в заяві "Єдиної України".

"Послідовно підтримуючи курс президента та програму дій уряду, ми вважаємо, що спільна робота заради покращення добробуту та життя людей, повинна стояти вище за будь-які політичні амбіції. Тому будь-яка конфронтація між урядом і парламентом є абсолютно неприпустимою", - відзначає фракція.

"У зв’язку з цим фракція партії "Єдина Україна" вважає заяву погоджувальної ради Верховної Ради України такою, що відображає лише окрему думку деяких фракцій і народних депутатів, а не спільну волю українського парламенту", - говориться в заяві.

"Наша фракція не приймала участь у Погоджувальній раді і не ухвалювала жодного рішення стосовно відповідної заяви", - наголошує "Єдина Україна".

Читайте також:

Литвин сфальсифікував заяву для Тимошенко?

Есдеки так і не дізналися, що вони відповіли Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...