Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хотів дружити з союзниками Януковича і згадував маму

Неділя, 17 липня 2005, 04:43
Народна партія розглядала можливість підписання договору про співпрацю з російською партією влади "Единая Россия".

"Така можливість обговорювалася", - сказав лідер НПУ Володимир Литвин в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу.

Разом з тим, він не став відповідати на питання, від кого виходила ініціатива договору.

"Гадаю, не так важливо, хто саме виступив ініціатором. Не такий важливий і сам підпис під угодою. Важливо, який сенс цього договору. Коли він полягає у тому, щоб про це поговорили, чи варто його укладати?", - сказав Литвин.

"У мене чудові ділові й особисті взаємини і з головою Держдуми РФ Гризловим, і зі спікером Ради Федерації Мироновим. Ми неодноразово обговорювали питання можливої взаємодії різних політичних сил в Україні й у Росії. І дійшли висновку щодо необхідності формалізації цього процесу", - пояснив голова ВР.

На питання, яку користь міг принести такий союз для НПУ, Литвин відповів: "Моя мати в таких випадках казала: "Ця ноша плечі не тягне".

"Такий договір дає можливість для двосторонніх консультацій, для узгодження політичних позицій. До цього процесу можуть бути залучені партії, громадські організації. Ми просто будемо краще розуміти одне одного", - вважає він.

"На превеликий жаль, довгі роки ставлення до Росії можна було охарактеризувати просто — або догоджання, або позерство. Ми приїжджаємо і говоримо приємне. Їдемо назад і нічого не робимо. Тим часом наші країни потребують реального партнерства", - підкреслив Литвин.

На питання, чи не лякає його можливість стати мішенню для чорного піару через підписання "Единой Россией" такого договору з Партією Регіонів, Литвин сказав: "Я виходжу з принципу: головне, щоб не забували".

"Ми кажемо про консультації, про процес. Що мені тепер, перестати спілкуватися з Гризловим? І тільки тому, що "Регіони" підписали договір із "Единой Россией"? У метушні навколо можливого підписання угоди я вбачаю лише ревнощі і заздрість. А ревнощі і заздрість мають властивість перетворюватися на чорний піар", - сказав Литвин.

Українська правда

Читайте також:

Янукович об'єднався з партією Путіна проти "нечистоплотної" влади

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування