Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину подобається Безсмертний, але Ющенко не працює проти себе

Понеділок, 18 липня 2005, 00:05
Спікер Володимир Литвин вважає, що віце-прем'єр з адмінреформи Роман Безсмертний ще не сказав свого слова в політиці та в державній владі.

Про це Литвин сказав на прес-конференції в суботу в ході робочої поїздки в Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Коментуючи заяву Безсмертного про намір подати у відставку, Литвин сказав: "Я добре розумію Безсмертного, і він мені особисто імпонує як людина послідовна і цілеспрямована".

"Я вважаю, що в політиці і в державному управлінні Безсмертний свого слова не сказав", - підкреслив Литвин.

Коментуючи висловлювання Безсмертного про те, що вся система влади працює проти Віктора Ющенка, спікер висловив думку, що "це трохи емоційне висловлювання".

"Тому що вся система влади й стрижень системи влади - це президент України. Президент України сьогодні визначає вектори розвитку українського суспільства", - сказав Литвин.

У той же час спікер підкреслив, що ставиться критично до пропозицій Безсмертного стосовно проведення адміністративно-територіальної реформи в Україні. Литвин висловив великий сумнів, що до реалізації цієї реформи можна буде приступити, оскільки це вимагає більших коштів.

Спікер відзначив також, що необхідно було провести роз'яснювальну роботу з питання адміністративної реформи, вивести її на обговорення, підвести відповідну матеріальну базу, а не говорити про те, що реформа буде проведена ще до виборів.

На думку Литвина, приступати до реалізації цього питання необхідно після парламентських виборів. "Результати парламентських виборів визначать підхід до цієї проблеми", - підкреслив Литвин.

"Я переконаний, що до виборів жодних рішень не буде прийматися", - сказав спікер. У той же час він додав, що впорядкування територій необхідно для України.

Читайте також:

БЕЗСМЕРТНИЙ ПОДАЄ У ВІДСТАВКУ

Якби Тимошенко була Безсмертним, то звільнялася б шість разів на день


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування