Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович похвалив Ющенка і хоче, щоб той сказав йому спасибі

Понеділок, 18 липня 2005, 18:40
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович задоволений тим, що президент заявив про необхідність єднання нації.

"Я дуже радий, що президент України через півроку після свого вступу на посаду згадав про необхідність єдності нації," – прокоментував Янукович недавній виступ Віктора Ющенка в Донецькій області, повідомляє його прес-служба.

У той же час він висловив жаль, що намір президента супроводжувався його "неприємними" висловлюваннями про з'їзд у Сіверодонецьку й ідеї федералізму.

"Тим часом, президентові України варто було б подякувати людям, які, в умовах паралічу центральної влади, у той момент, коли депутати деяких обласних рад займалися перепідпорядкуванням силових структур і формуванням незаконних органів управління, фактично зазіхаючи на територіальну цілісність країни, зуміли виявити волю і рішучість, протистоячи політичному й економічному хаосові, який насувався на Україну", - заявив Янукович.

"Що ж стосується федералізму, то розглядати його як один з варіантів державного устрою – конституційне право кожного громадянина України, зазіхати на яке не може навіть перша особа держави", - додав він.

Янукович також похвалив Ющенка за намір президента відновити Міністерство вугільної промисловості України, скасоване у часи його перебування на посаді голови Кабінету міністрів.

При цьому він висловив жаль, що про міністерство говориться в майбутньому часі, тоді як чергова криза у вугільній галузі "уже реальний факт".

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко шукає клуб і вважає, що Вітренко потрібна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...