Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві Бакай мав жити в панельному будинку зі смердючим ліфтом

Вівторок, 19 липня 2005, 10:16
Розшукуваний Інтерполом екс-глава Держуправління справами Кучми Ігор Бакай не живе за московською адресою, за якою зареєстрований його автомобіль "Майбах".

До такого висновку дійшла газета "Сегодня", кореспондент якої відвідав будинок, де нібито повинен проживати Бакай.

Відповідно до інформації українського МВС, у Москві Бакай і його "Майбах" зареєстровані за адресою: вул. Крилатськіє холми, будинок 33/2, кв. 39.

Газета пише, що Крилатськіє холми – район, де в основному живуть багатії. "Навкруги новобудови, але будинок N33/2 — це ледь чи не єдиний виняток. Подекуди облупилася ця звичайна панельна багатоповерхівка".

"Спочатку ми побачили інший корпус цього будинку — N33/1. От це більш підходить для олігархів і втікачів з числа керівника справами президента. Вітражі величезні, чистота навкруги, швидкісні ліфти і все таке. Поруч багатоповерховий гаражний комплекс. Про усякий випадок запитали, пред'явивши охоронцям фото "Майбаха", чи не бачили тут такої машини? Вони сказали, що запам'ятали б обов'язково, якби хоч раз така "тачка" переїжджала їх поріг".

"Корпус 33/2 — у двох кроках від елітного першого корпусу. У дворі багато досить дорогих чисто вимитих машин, "Майбаха" серед них теж немає. На під'їзді домофон, який, утім, досить швидко вдається відкрити магнітною картою. Піднімаємося на 10-й поверх (у під'їзді сміття, а ліфт пахне нечистотами). 39 квартира — у загальному тамбурі", - пише газета.

За словами автора статті, у квартирі 39, де нібито повинен жити Бакай, ніхто двері не відкрив, хоча була одинадцята година вечора.

У квартирі 38, коли їм показали фотографії, повідомили, що ні "Майбаха", ні Бакая ніколи не бачили. Також сусідка поверхом вище сказала, що ніколи не бачила Бакая.

На думку газети, у випадку з Бакаєм мова може йти про так звану "фіктивну реєстрацію".

"Це дуже поширене в Москві явище. Оформити "липову" реєстрацію в Білокамінній зараз коштує приблизно $1,5 тисячі, і займається цим безліч юридичних фірм. Виглядає така реєстрація як справжня, і в одній такій квартирі можуть бути прописані до 30 осіб, причому господарі можуть про це і не знати", - пише газета.

"Українська правда"

Читайте також:

Бакай живе на Крилатських холмах з Майбахом від АП


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування