Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не проміняв відпустку на Луценка

Вівторок, 19 липня 2005, 11:41
Екс-голова адміністрації президента Віктор Медведчук станом на 10:15 вівторка не з’явився до МВС, куди його запрошували для надання пояснень з приводу присвоєння окремим громадянам високих державних звань.

Про це повідомив "5 канал".

Раніше МВС телеграмою надсилало Медведчуку запрошення на адресу центрального офісу СДПУ(о).

Водночас, як повідомляє прес-служба СДПУ(о), на даний час Медведчук перебуває в черговій відпустці, "а форма його запрошення в МВС не вимагає обов'язкової явки".

За словами прес-служби, в телефонній розмові з першим заступником начальника управління, підпорядкованого Департаментові державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, Дігтярем було підтверджено факт одержання запрошення.

Дігтярю повідомили, що при можливості це буде доведене до Медведчука, на що представник МВС пообіцяв передзвонити 19 липня до 10:00 у виконком СДПУ(о) для уточнення часу можливого прибуття лідера партії в МВС. Однак, Дігтяр так і не передзвонив, підкреслює прес-служба партії.

Прес-служба заявляє що "дії МВС зовсім не мають на меті встановлення законності, а спрямовані винятково на формування суспільної думки на користь визначених політичних сил і дискредитацію їхніх політичних опонентів".

МВС запрошує Медведчука як колишнього голову комісії державних нагород та геральдики при президенті з приводу підстав присвоєння високого звання Героя України колишньому голові правління Держслужби автомобільних доріг Івану Вужинському.

Читайте також:

МЕДВЕДЧУКА ВИКЛИКАЮТЬ ПОЯСНИТИ, ЗА ЩО ВІН НАГОРОДИВ БУДІВНИЧОГО ДАЧІ "ДИНАМО"

Медведчук до Луценка не прийде


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування