Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко таки одержав вибачення за фашистську форму

Вівторок, 19 липня 2005, 11:51
Мер Донецька Олександр Лук'янченко привселюдно вибачився перед президентом Віктором Ющенком за розміщення в місті плакатів з образливими для глави держави написами.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє "Острів".

"Як міський голова, я вважаю себе відповідальним за все, що відбувається на території міста, й хочу ще раз привселюдно вибачитися перед президентом України за ті факти, які мали місце в місті Донецьку в 2003 році", - сказав Лук'янченко.

"Хочу підкреслити, що трудовим донеччанам, жителям міста, органам місцевого самоврядування завжди були далекі факти образливого ставлення до людей", - відзначив він.

Він також сказав, що "як людина, як громадянин" він "цілком розуміє й розділяє, яку моральну травму нанесли агітаційні плакати Віктору Андрійовичу Ющенку, розміщені на рекламних щитах агентства "Плазма".

"Хочу ще раз із усією відповідальністю сказати, що ні до тематики, ні, тим більше, до якоїсь організаційної допомоги цьому агентству в розміщенні подібних плакатів ні міська рада, ні будь-хто із працівників міськвиконкому, ні я особисто ніякого стосунку не маємо", - підкреслив Лук'янченко.

У 2003 році під час проведення з'їзду "Нашої України", на який приїхав Ющенко, у Донецьку були розклеєні плакати, на яких він був зображений у фашистській формі.

Читайте також:

Ющенко доручив Турчинову знайти фірму, що намалювала його фашистом


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...