Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За акцію проти Безсмертного заплатили по 20 гривень

Вівторок, 19 липня 2005, 13:14
В акції "Вогняна ніч" біля автошляху Київ – Одеса, спрямованій проти адміністративно-територіальної реформи, брали участь найманці, які отримали за це грошову винагороду.

Про це свідчать результати журналістського розслідування, проведеного кореспондентом "Газеты по-киевски" (А.Нечипоренко, "Почувствуй себя бараном", 18.07.2005 року), повідомляє сайт "Нашої України".

Авторка статті сама пройшла шлях заробітчанина-мітингувальника – від звернення за оголошенням на сайті з працевлаштування до отримання 20 гривень за двогодинне стояння з лампадкою біля дороги.

"Попрацюєте 2 години – отримаєте 20 гривень... Кричати не треба, розділяти політичні переконання немає потреби – ви просто заробляєте гроші, - коротко пояснив суть роботи "начальник". Проти чого саме будемо протестувати, не сказав: сам не знав", - розповідається у статті.

Як розповідає журналіст, 14 липня увечері близько двох тисяч "професійних протестувальників" автобусами вирушили від ВДНГ на місце проведення акції.

"Нас вивантажили на трасі біля Чабанів... "Десятники" роздали лампадки-свічки і почали розтягувати стрій уздовж дороги. Особливо активним видали плакати і факели. З написів на плакатах стало зрозуміло, що цього разу не поважаємо ми Романа Безсмертного і його адміністративно-територіальну реформу", - говориться в статті.

Після повернення до Києва всім учасникам "протестів" "пообіцяли багато грошей і роботи, включаючи відрядження", зазначає автор.

Одним з координаторів проекту "Вогняна ніч" була заступник голови "Трудової України" Олександра Кужіль. Виступаючи в ефірі "5-го каналу", вона зазначала, що в акції брали участь представники багатьох партій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...