Тарасюк проситься у рівноправний блок Ющенка

Вівторок, 19 липня 2005, 14:55
Народний Рух України закликає до створення єдиного виборчого блоку на підтримку президента Віктора Ющенка і заявляє про свою готовність участі у ньому.

Про це йдеться у заяві голови НРУ Бориса Тарасюка, поширеній прес-службою партії у вівторок.

"Майбутній єдиний виборчий блок має будуватися на ідеалах тих політичних сил, які були засновниками блоку "Наша Україна" ще у 2002 році", - йдеться у заяві.

На думку Тарасюка, основні принципи побудови такого блоку полягають у "рівноправній участі усіх партій у політичному об’єднанні".

Рухівці сподіваються, що партія "Народний Союз Наша Україна" підтримає пропозицію партій "Батьківщина", "Реформи і порядок", УНП про спільну участь в єдиному виборчому блоці під час виборчої кампанії 2006 року.

"Наші спільні дії на парламентських та місцевих виборах 2006 року захистять і розвинуть демократичні здобутки Майдану, стануть запорукою реалізації програми президента Віктора Ющенка", - заявляють рухівці.

Як відомо, нещодавно партія "Батьківщина", Народний Рух, Українська народна партія та партія "Наша Україна" ухвалили звернення до партії "Народний Союз Наша Україна" про необхідність створення єдиного виборчого блоку на підтримку Ющенка.

Водночас раніше Ющенко заявляв, що у блок на вибори-2006 підуть тільки "Народний Союз Наша Україна", БЮТ і Народна партія Литвина.

5 березня під час установчого з’їзду "Народного Союзу Наша Україна" Ющенко сказав: "Коаліція буде єдина із трьох політичних сил. Це те кредо, на якому ми стоїмо".

"Українська правда"

Читайте також:

Пинзеник, Костенко, Тарасюк і Тимошенко приєднуються до Ющенка

Тарасюк кличе до себе Костенка і Пинзеника. Він забув про Ющенка?

СТВОРИЛИ ПАРТІЮ ЮЩЕНКА. Вона іде на вибори з Тимошенко і Литвином і більше ні з ким


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...