Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич розкаже тільки Піскуну, як зламали базу з його освітою

Вівторок, 19 липня 2005, 16:14
Міністр юстиції Роман Зварич заявляє, що не стверджував того, що базу даних Колумбійського університету зламано, щоб отримати інформацію про нього, але підозрює це.

"Це не є питання до мене. Якщо дійсно підтвердиться ця інформація, це може бути питання лише до Генеральної прокуратури", - сказав Зварич на прес-конференції у вівторок.

На питання, чи має він якісь підтвердження, що сервер був зламаний, Зварич відповів: "Я ніколи не говорив, що я маю якесь підтвердження. Я маю підстави вважати, що таке могло бути. А про це я можу говорити лише з органами прокуратури".

На питання, чи звертався він до генпрокуратури, щоб вона перевірила цей сервер, Зварич відповів: "Я цього коментувати не буду".

Як відомо у понеділок в інтерв’ю "Новым известиям" Зварич сказав, що з'ясував, хто замовив перевірку.

Однак імен називати не стану, тому що це, думаю, питання кримінального розслідування. Відзначу тільки, що було здійснено незаконне проникнення в базу даних Колумбійського університету. Усі документи, що підтверджують рівень і якість моєї освіти, я передав президентові України і кабінетові міністрів. Вони перевірені і підтверджені", - сказав міністр.

Тим часом, журналісти "Львівської газети" звернулися у відділ зв’язків із громадськістю Колумбійського університету в Нью-Йорку і зясували, що базу даних Колумбійського університету, де знаходяться дані про освіту міністра юстиції Романа Зварича, не було зламано, про що заявляв міністр.

Перевіривши інформацію, старший співробітник відділу Девід Поратта повідомив, що "ніхто ніколи не зламував бази даних про студентів Колумбійського університету".

Відділ зв’язків із громадськістю також надав "Газеті" інформацію про студента Зварича, яка зберігається в їхній документальній базі:

"Пан Зварич відвідував Школу міжнародних відносин Колумбійського університету (Columbia University's School of International Affairs), теперішня її назва - Школа міжнародних суспільних відносин (School of International Public Affairs) - чотири семестри, від осені 1976-го до весни 1978 року. Зварич був зареєстрований, але не закінчив програми", - пише "Газета".

Як відомо, у понеділок Зварич заявив, що знає, хто "замовив" скандал навколо його освіти.

"Я з'ясував, хто замовив перевірку. Однак імен називати не стану, тому що це, думаю, питання кримінального розслідування", - сказав Зварич.

За його словами, "було здійснено незаконне проникнення в базу даних Колумбійського університету".

Читайте також:

Зварич знає, хто "замовив" скандал з дипломом. Він знайшов кримінал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування