Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ліквідував ДАІ - поки її функції візьме на себе Тимошенко

Вівторок, 19 липня 2005, 21:58
Президент Віктор Ющенко підписав указ про ліквідацію Державної автоінспекції.

Текст відповідного указу наводить прес-служба президента.

Ющенко доручив реорганізувати департамент ДАІ МВС України, її структурні підрозділи у Державну службу безпеки дорожнього руху Міністерства внутрішніх справ України (дорожню міліцію) та патрульну службу Міністерства внутрішніх справ України.

На період до утворення Державної служби безпеки дорожнього руху та патрульної служби МВС, згідно із указом, виконання зобов’язань ДАІ покладається на Міністерство внутрішніх справ України.

Згідно із указом, Кабмін має у тримісячний термін здійснити заходи, пов’язані з ліквідацією ДАІ, розробити та подати пропозиції щодо внесення змін до актів законодавства, пов’язаних з ліквідацією ДАІ та створенням нової служби.

Також Ющенко доручив Кабміну забезпечити на період до утворення Державної служби безпеки дорожнього руху та патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України "здійснення контролю за додержанням власниками (водіями) транспортних засобів вимог щодо технічного стану транспортних засобів, допуском громадян до керування транспортними засобами".

Також Кабмін має забезпечити здійснення контролю за регулюванням дорожнього руху, визначенням основних вимог щодо організації, регулювання і керування дорожнім рухом, здійсненням державної реєстрації та обліку транспортних засобів, організацією супроводження і забезпечення безпечного руху транспортних засобів спеціального призначення, а також супроводженням організованих груп дітей до місць оздоровлення та у зворотному напрямку.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко заборонив ДАІ – після того, як воно його ледь не вдарило в лоб

ЮЩЕНКО ЛІКВІДУЄ ДАІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування