Міліціонер, якого відсварив Ющенко, подав у відставку

Середа, 20 липня 2005, 11:24
Глава Департаменту боротьби з незаконним оборотом наркотиків МВС України Анатолій Науменко вирішив написати рапорт про відставку.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня", передає "Інтерфакс-Україна".

Науменко мотивував своє рішення тим, що у вівторок на колегії міністерства президент Віктор Ющенко різко розкритикував роботу його структури.

"Департамент боротьби з незаконним оборотом наркотиків піддався на колегії справедливій критиці, і я прийняв рішення написати рапорт. Зараз іду у відпустку, тому що, чесно кажучи, втомився, але в системі сподіваюся ще попрацювати", - сказав він.

Газета відзначає, що Ющенко доручив МВС і міністерству здоров’я за 30 днів розробити програму по боротьбі з наркоманією, при цьому вказавши на недостатні зусилля міліції по боротьбі з незаконним оборотом наркотиків.

Зокрема, президент звернув увагу на низькі статистичні дані про виявлену кількість злочинів. "Занизили, явно занизили показники роботи", - відзначив Ющенко.

Він також висловив здивування тим, що в Харківській, Київській, Херсонській областях і Севастополі не було виявлено жодного міжнародного каналу постачання наркотиків.

"Або головні міліціонери там займаються тим же, або вони не міліціонери", - заявив президент.

Читайте також:

Ющенко почав міліцейські чистки

Ющенко заборонив матюкатися, а мільйони Засух краще пішли б на ізолятори

Ющенко визначив, що Луценко має зарубати собі на носі

Ющенка розлютила міліція Києва, через яку щодня беруть в облогу його дачу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування