Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ехо Москви" не замінить блатну музику

Середа, 20 липня 2005, 11:52
"Український Медіа Холдинг" спростовує інформацію про те, що його власник Борис Ложкін має намір продати частоту "Дорослого радіо" радіостанції "Ехо Москви".

Так прес-секретар Українського Медіа Холдингу Анастасія Жук прокоментувала розповсюджену в середу інформацію.

"Український Медіа Холдинг" офіційно заявляє, що не веде й не планує вести якісь переговори про продаж "Дорослого радіо", тому що проект є перспективним активом групи компаній", - йдеться у повідомленні.

У той же час, у документі відзначається, що "юридична служба УМХ вважає, що засоби масової інформації, що поширюють недостовірні дані про ймовірний перепродаж частоти "Дорослого радіо", можуть бути притягнуті до юридичної відповідальності аж до компенсації морального збитку на суму мільйон доларів США".

Як раніше в середу повідомив "Обком", з вересня в українському радіоефірі може з'явитися популярна російська станція "Ехо Москви".

Видання припускало, що українським підрозділом міг керувати відомий російський журналіст-телевізійник Євгеній Кисельов.

Як припускало видання, "Ехо Москви" в українському фм-діапазоні могло транслюватися на частоті, яку зараз займає один з "Шансонів" ("Доросле Радіо"), оскільки власник "Українського медіа-холдинга" Борис Ложкін, нібито вирішив продати цю частоту "Еху Москви".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...