Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов захистить Ющенка від "мельниченків", а Луценку пришле "нестукачів"

Середа, 20 липня 2005, 14:14
Голова СБУ Олександр Турчинов вважає, що керівництво держави зараз убезпечене від прослуховування, як це було з прослуховуванням кабінету Леоніда Кучми.

"Я сподіваюся, що це так", - сказав Турчинов, відповідаючи на питання журналістів у середу.

"Що стосується президента і прем’єр-міністра, то захист їх кабінетів, інформаційну безпеку в їх кабінетах, їх оселях забезпечує Управління державної охорони. Що стосується СБУ, яка працює по більш широкому периметру, то ми вважаємо, що система працює досить ефективно", - зазначив Турчинов.

На питання, скільки справ порушено за незаконну прослушку, Турчинов повідомив, що всі вони об'єднані в одну, і зараз справа знаходиться в Генпрокуратурі.

На питання про офіцерів резерву, які мають бути відряджені до державних установ, і чи не стануть вони там "стукачами", Турчинов наголосив, що такі люди ніколи "не були стукачами", а виконували роботу з корупційної і техногенної проблематики або питань нацбезпеки.

"Ми вважаємо, що потребують такого поновлення міністерство внутрішніх справ, податкова, митниця. Тому що там багато проблем, і спільними зусиллями їх можна ефективно вирішити. Наголошу, що не йдеться про те, що ми будемо пропонувати поновити працівників СБУ в провідних виданнях, бо в нас нема потреби вашу діяльність перевіряти, вона не лежить в системі захисту державу", - зазначив Турчинов.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...