Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова "взула" Піскуна і ледь не потрапила в аварію

Середа, 20 липня 2005, 14:53
Депутат Раїса Богатирьова, проти якої Генпрокуратура порушила кримінальну справу, заявляє, що досі не бачила постанови про її порушення, і не знає, хто конкретно її завів.

Про це вона повідомила на спільній прес-конференції з адвокатом голови Донецької облради Бориса Колесникова Андрієм Федуром у середу, повідомляє прес-служба Колесникова.

На її думку, порушення цієї справи є "констатацією переляку з боку Генпрокуратури, яка робить все можливе, щоб припинити діяльність захисників Колесникова".

За словами Богатирьової, "сьогодні в Україні немає Генпрокуратури, є орган попереднього залякування".

Учасники прес-конференції підкреслили, що слідство жодного разу не направило хід розслідування справи Колесникова вбік пошуку доказів невинуватості Колесникова, хоча відомості про рахунки родини Пенчуків існували із самого початку слідства.

Також, за словами Федура, захист Колесникова дуже сильно ускладнив виконання Генпрокуратурою завдання, "отриманого згори".

Адвокат також повідомив, що йому погрожували, натякаючи, що "по вулицях Києва їздять "КАМАЗи", і вимагаючи, щоб він кинув справу Колесникова.

Богатирьова у свою чергу відзначила, що "сьогодні влада робить усе можливе, щоб список Партії регіонів став списком кримінальних справ".

Також Богатирьова і Федур повідомили, що мають намір запросити для свого захисту правозахисника Сергія Головатого. А Богатирьова, відповідаючи на питання про можливе рішення Верховної Ради позбавити її депутатської недоторканності, заявила, що вже провела консультації з депутатами, які пообіцяли їй свою підтримку.

Крім того, керівник фракції "Регіони України" заявила про те, що подала зустрічний позов по 182-й статті проти втручання в її особисте життя і використання її імені до суду і слідства.

На закінчення Богатирьова повідомила, що має намір піднести Генпрокуратурі лапті, у які, за її словами, "Генпрокуратура сама себе взула", порушивши кримінальну справу проти Колесникова.

***
У той же час у середу в першій половині дня автомобіль, що належить Богатирьовій, потрапив в автокатастрофу. Її самої в машині не було, оскільки в цей час вона готувалася до прес-конференції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Богатирьова не виключає, що ця подія є "черговим проявом неприкритого тиску з боку ГПУ на мене як на народного депутата, який має сміливість аргументовано виступати на захист Колесникова".

"Не виключено, що порушення Генпрокуратурою кримінальної справи проти мене з надуманого приводу і сьогоднішня автокатастрофа - ланки одного ланцюга. Не знаю, якого наступного "сюрпризу" чекати. Однак хочу завірити ініціаторів і виконавців політичного тиску: залякати мене їм не вдасться", - заявила депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
Усі новини...