Суд підтвердив незаконність приватизації "Криворіжсталі"

Середа, 20 липня 2005, 19:05
Апеляційний суд Києва визнав незаконним рішення Печерського райсуду Києва про приватизацію "Криворіжсталі" від 21 квітня.

Суд задовольнив скаргу Ірини Назарової, яка у своїй скарзі вказала, що під час приватизації "Криворіжсталі" її права були порушені, оскільки вона була не допущена до конкурсу, передають "Новини-Україна".

У вердикті суду йдеться, що скаргу Назарової варто задовольнити, а справу по приватизації "Криворіжсталі" направити на повторний розгляд до суду першої інстанції.

Печерський суд Києва 21 квітня 2005 року визнав законною приватизацію "Криворіжсталі" консорціумом "Інвестиційно-металургійний союз", скасувавши своє рішення від 17 лютого про визнання незаконним продажу 93,02% акцій підприємства.

"Інвестиційно-металургійний союз" 15 червня оскаржив у Вищому господарському суді рішення Господарських і Апеляційного господарського судів Києва, які визнали незаконною приватизацію "Криворіжсталі".

ING Bank (Україна) 16 червня виписав 93,02% акцій "Криворіжсталі" з рахунку "Інвестиційно-металургійного союзу" і перевів їх на рахунок Фонду державного майна.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування