Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про помаранчеву революцію знімають блокбастер

Середа, 20 липня 2005, 21:00
Про події в Україні восени 2004 року під час президентської виборчої кампанії буде знято перший український блокбастер.

Про це повідомив у середу на прес-конференції у Києві продюсер фільму Іван Кравчишин. За його словами, "в основу фільму лягла історія про чотирьох юнаків, яких затягує вир політичних подій".

"Цей фільм є спробою осмислення подій, які відбувалися в Україні восени 2004 року, у формі захоплюючого повнометражного фільму", - додав продюсер.

За інформацією Кравчишина, приблизний кошторис кінострічки має становити до 2 млн. дол. При цьому продюсер розраховує, що фільм буде самоокупним. За його словами, уже ведуться переговори з дистриб'юторами про майбутній прокат фільму.

Як сказав Кравчишин, у рамках даного проекту з 23 липня по 15 вересня проводитиметься загальнонаціональна акція "Народний актор", присвячена пошуку акторів "з народу".

"Фактично акція стартувала із сьогоднішньої презентації", - зазначив Кравчишин. За його словами, "метою акції є пошук акторів з народу, де кожен бажаючий має шанс отримати роль у кіно". Відбір акторів для зйомок буде проводитись на основі голосування інтернет-користувачів на сайті проекту.

За словами продюсера фільму, зараз підбиваються підсумки ще однієї акції у рамках даного проекту - "Народний сценарій".

За словами Кравчишина, упродовж останніх трьох місяців робоча група отримала велику кількість листів від учасників подій осені 2004 року, у яких люди пропонували свої історії і сюжетні ходи для майбутнього фільму. Як зазначив продюсер, найкращі пропозиції будуть долучені до сценарію, робота над яким сьогодні закінчується.

"Цим фільмом ми хочемо зробити об'єктивний аналіз того, що сталося", - зазначив Кравчишин.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування