"Ехо Москви" таки збирається в Україну

Четвер, 21 липня 2005, 12:02
Один з ключових журналістів радіостанції "Ехо Москви" Матвій Ганапольський фактично підтвердив, що "Ехо" веде переговори про вихід на українській ринок.

Про це він сказав в інтерв’ю українській службі Бі-Бі-Сі в четвер.

"Якщо бути політкоректним, я би сказав, що зараз усе це існує у стадії вивчення пропозиції з боку Києва. Тому, я думаю, що коли з'являться якісь певні наробки, і вже щось буде достовірно, і підпишуть хоч якийсь папір про якісь наміри, то люди, громадськість України про це дізнаються першими", - зазначив він.

Ганапольський також сказав, що "станція "Ехо Москви", як і багато інших станцій – вона мережева".

"У кожному місті можна зробити своє "Ехо". Якщо ми беремо два слова "Ехо Москви", то головне тут слово "Ехо", а не "Москви". Є "Ехо Санкт-Петербургу", є "Ехо Єкатеринбургу", - розповів Ганапольський.

"Я не бачу, чому не може бути "Ехо Києва". Якщо така пропозиція від якоїсь київської структури до нас надійде… то для нас немає значення чи це буде "Ехо" в Києві, чи це "Ехо" буде у Харкові", - сказав він.

На його думку, "керівництво "Ехо Москви" не буде проти".

"У співробітництві з "Ехо Москви" кияни чи інші мешканці України, куди будуть ретранслювати цей сигнал – вони отримають методу радіомовлення. Вони не отримають новини з Москви. Для чого їм новини з Москви? Вони їм абсолютно не потрібні. Вони отримають свої новини", - сказав Ганапольський.

На питання про те, що такий проект міг би очолити Євген Кисельов, Ганапольський відповів: "Якщо знайдуться гроші, які влаштують Євгенія Кисельова, то може він і згодиться на це. Але я не розумію, чому, наприклад, Євгеній Кисельов, людина, яка не знає української мови, має очолювати україномовну радіостанцію", - сказав він.

"Українська правда"

Читайте також:

"Ехо Москви" не замінить блатну музику


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування