Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалістів в Кіровограді підслуховували - СБУ

Четвер, 21 липня 2005, 15:53
Телефон Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної партії України за минулої влади прослуховувався.

Це офіційно підтвердило управління Служби безпеки України в Кіровоградській області.

"Повідомляємо, що ваше звернення щодо факту прослуховування телефонних розмов з телефону (вказано номер телефону) нами ретельно перевірено. В ході перевірки факт, викладений у зверненні, знайшов своє підтвердження", йдеться у листі начальника обласного управління СБУ полковника Анатолія Кобильчака.

Лист було направлено на ім'я першого секретаря Кіровоградського обкому СПУ депутата Миколи Садового, повідомляє прес-служба СПУ.

За словами Садового, після розгляду матеріалів перевірки слідчим відділом управління СБУ в Кіровоградській області їх було передано в обласну прокуратуру.

Депутат розповів, що протягом останніх п'яти-шести років він неодноразово публічно заявляв про прослуховування телефону соціалістів, однак правоохоронні органи на це жодним чином не реагували.

За словами Садового, до висновку про прослуховування телефону Кіровоградського обкому СПУ він дійшов шляхом аналізу і зіставлення фактів, які свідчили про витік конфіденційної інформації.

"Коли розмова ведеться між двома-трьома особами, яким я цілковито довіряю, і потім поінформованість про її зміст виявляє під час зустрічі голова обладміністрації чи його заступник, або це випливає на сесії облради, - неважко було здогадатися, що нас слухають", - зазначив Садовий.

Депутат наголосив, що є всі підстави для порушення кримінальної справи за фактом незаконного прослуховування, оскільки сам факт уже підтверджено.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування