Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко наказала губернаторам знайти слабку ланку і працювати по графіку ЦВК

Четвер, 21 липня 2005, 16:22
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про спільну відповідальність уряду і губернаторів за ситуацію в державі і говорить про те, що час на адаптацію у владі закінчився.

Про це прем'єр сказала під час зустрічі уряду з керівниками областей України.

Тимошенко заявила, що після призначення нового уряду і губернаторів пройшло вже півроку і час адаптації закінчився, "і сьогодні можна підвести риску під організаційним періодом".

Вона наголосила, що сьогодні повинна розпочинатись злагоджена робота. Вона сказала губернаторам, що вони повинні усвідомлювати те, що їх в регіонах сприймають лише на 33% як особистості, на 33% як частинку президента і 33% - як частинку уряду – "тому кожен наш успіх це спільний успіх, кожна поразка є спільною поразкою".

Вона також закликала керівників державних адміністрацій припинити практику, коли всі перемоги вони зараховують на свій рахунок, а поразки на рахунок центральної влади. Те ж саме вона попросила і урядовців - не списувати свої прорахунки на керівників областей.

Також Тимошенко підкреслила, що вона "безмежно довіряє" всім керівникам областей. "Я в команді… ми здатні виконати з вами соціальні очікування людей", - сказала вона.

Тимошенко підкреслила, що на кожному кроці у губернаторів буде підтримка уряду.

Крім того, прем'єр закликала всіх – урядовців та керівників областей – завершити розмови про "колишню злочинну владу".

Вона наголосила, що "кожен наш успіх - це наш успіх, кожна поразка - це наша поразка. Я думаю, народ вже забув прізвища Кучми, Януковича, Засухи… і зараз він точно знає інші прізвища Ющенко, Тимошенко та прізвища губернаторів", - сказала прем'єр.

Вона також підкреслила, що в результаті революції нові посадовці отримали не бонус, а "полігон нової відповідальності".

Вона попросила всіх присутніх зняти в своїх кабінетах портрети, на яких зображені вони під час революції, і на це місце повісити графіки темпів зростання виробництва, соціальних стандартів населення тощо.

При цьому вона підкреслила, що "вони (один в один) будуть збігатися з графіками ЦВК".

Прем'єр також пропонує главам обласних державних адміністрацій подати їй узагальнені пропозиції про кадрові зміни в їхніх регіонах.

"Уже пройшло досить часу, щоб визначити в кожній області слабкі кадрові ланки, які потрібно терміново змінювати", - заявила прем'єр на зустрічі уряду з главами обладміністрацій у четвер у Києві.

"Прошу протягом тижня направити консолідовану довідку про кадрові зміни в області", - додала вона.

У той же час, Тимошенко не порушувала питання про відставку кого-небудь із голів регіонів.

Інтерфакс-Україна UNIAN


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування