Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметову й Пінчуку знову не вдалося повернути "Криворіжсталь"

Четвер, 21 липня 2005, 17:26
Вищий господарський суд відмовив промислово-фінансовому консорціуму "Інвестиційно-металургійний союз" у задоволенні касаційної скарги на рішення господарського й апеляційного господарського судів Києва, що визнали незаконною приватизацію "Криворіжсталі".

Як повідомив один з учасників процесу в четвер, суд залишив у силі рішення згаданих судів по даній справі, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, консорціум просив Вищий господарський суд скасувати рішення про незаконність приватизації комбінату й направити справу на повторний розгляд у господарський суд Києва.

На засіданні суду в четвер не були присутні адвокати ІМС, оскільки, як повідомив агентству адвокат Олексій Рєзников, вони не одержали офіційне повідомлення про дату слухання справи.

Апеляційний господарський суд Києва 2 червня відмовився задовольнити скаргу консорціуму "ІМС" на рішення господарського суду Києва від 22 квітня, що визнав незаконною приватизацію 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь".

ІМС купив у ФДМ зазначений пакет акцій за 4,26 млрд. грн. Компанія System Capital Management контролює 56,25% ІМС, 43,75% - корпорація "Інтерпайп".

Уряд розпорядженням від 23 червня вже затвердив уточнений план розміщення акцій "Криворіжсталі", що передбачає продаж акцій у період з 29 червня по 20 листопада 2005 року.

Крім того, з 29 червня по 30 вересня на біржі буде реалізовано 1,74% акцій підприємства, які також перебувають у держвласності.

Кабінет міністрів України затвердив план-графік підготовки й проведення повторного продажу 93,02% держпакету акцій комбінату "Криворіжсталь", відповідно до якого приватизаційний конкурс пройде в період з 10 серпня по 24 жовтня, а остаточна дата прийому заявок від покупців - 17 жовтня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування