Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закритий клуб Суркіса може стати відкритим

П'ятниця, 22 липня 2005, 11:59
Голосіївський районний суд Києва підтвердив законність купівлі акцій ФК "Динамо" Київ" Ігорем Суркісом і Валентином Згурським.

Таке рішення Голосіївський суд виніс у четвер, повідомляє "Обком".

"Голосіївський районний суд Києва за позовом Суркіса і Згурського до "ТОВ Регістр" і Держкомісії з цінних паперів і фондовому ринку ухвалив рішення, яким підтвердив законність придбання акцій ЗАТ "ФК "Динамо" Київ" Ігорем Суркісом і Валентином Згурським", - говориться в повідомленні.

У той же час Компанія "Pacific International Sports Club Limited" заявляє, що подасть апеляцію на рішення Голосіївського районного суду, заявила "Інтерфакс-Україна" представник компанії "Pacific" Олена Терлецька.

"Рішення Голосіївського суду стало для нас черговим підтвердженням тому, що добродії Суркіс і Згурський не здатні вирішити конфлікт навколо акцій чесно і прозоро. По суті, вони зробили все, щоб затягти розгляд справи по акціях у Печерському і Броварському судах, а самі в цей час затіяли "міжусобний" суд, про який нікому не повідомили", - заявила Терлецька.

Представник компанії вважає рішення Голосіївського суду грубим порушенням процесуального права: "І суддя і позивачі прекрасно знали, що справа по спірних акціях ЗАТ "ФК "Динамо" уже розглядається в Печерському суді і торкається інтересів компанії "Pacific".

Терлецька повідомила, що суддя Антонова відмовила компанії "Pacific" у вступі в справу за позовом Суркіса і Згурського, хоча воно прямо стосується її інтересів.

Тим часом, у вересні загальні збори акціонерів ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо-Київ" розглянуть питання про реорганізації товариства шляхом перетворення у відкрите акціонерне товариство.

Відповідний пункт включений до порядку денного зборів, що відбудуться 5 вересня, говориться в оголошенні, розміщеному у виданні "Вісник. Цінні папери".

Про необхідність реорганізації "ФК "Динамо-Київ" у ВАТ у березні заявив один з акціонерів бізнесмен Костянтин Григоришин, який позивається із власниками клубу.

Судові розгляди навколо київського "Динамо" розпочалися більш трьох місяців тому. Зокрема, під сумнів поставлене відчуження акцій групою офшорних компаній на користь Суркіса і Згурського, ігноруючи підтверджену оферту акціонера - компанії Pacific.

З березня 100% акцій ФК "Динамо" (Київ) знаходяться під арештом. Печерський районний суд Києва призначив розгляд позову компанії Pacific на 21 вересня. Резервна дата розгляду - 21 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування