Виборами СПУ займеться кандидат в президенти, який набрав 0,04%

П'ятниця, 22 липня 2005, 15:17
Василя Волгу призначено заступником начальника Центрального виборчого штабу Соціалістичної партії України на виборах до Верховної Ради
і місцевих представницьких органів у березні 2006 року.

Розпорядження про це підписане керівником виборчої кампанії, головою СПУ Олександром Морозом, повідомляє прес-служба партії.

Відповідно до розпорядження, на Волгу покладається "відповідальність за організацію співпраці ЦВШ та штабів на місцях з політичними партіями, громадськими організаціями та іншими структурами суспільства (селянами, підприємцями, працівниками освіти, культури і т.д.) з метою створення в суспільстві атмосфери, сприятливої для проведення демократичних, чесних виборів".

Волга є керівником Всеукраїнської громадської організації "Громадський контроль".

Відповідно до угоди про об’єднання Соціалістичної партії України та політичної партії "Громадський контроль" і стратегічне партнерство СПУ та ВГО "Громадський контроль", підписаної Морозом та Волгою 3 травня 2005 року, позачерговий з’їзд партії "Громадський контроль" 5 червня ухвалив рішення про її саморозпуск (ліквідацію).

Волга як і Мороз брали участь у виборах президента 2004 року. Мороз набрав 5,82% (проголосувало 1 632 098 осіб), Волга – 0,04% (12 956 голосів виборців).

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...