Безсмертний буде садити капусту і займатися проектом свого життя

П'ятниця, 22 липня 2005, 17:27
Віце-прем’єр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний повідомив, що обговорення адмінреформи буде поновлено з наступного тижня.

Про це він заявив журналістам після засідання президії ради партії "Народний Союз Наша Україна" в п’ятницю.

"Що стосується подальшої праці, то ми з наступного тижня починаємо діалог. У нас у вівторок відбудеться зустріч в Харкові, де ми будемо продовжувати обговорення", - сказав Безсмертний.

Він також додав, що спробує змінити "трошки презентаційну частину і зосередити увагу на фінансових речах".

На питання, чим закінчився "конфлікт з президентом", Безсмертний відповів: "З президентом конфлікту не було, це була відповідь на поточне питання".

Безсмертний також зазначив, що під час обговорення з громадськістю адмінреформи був "діалог ультиматуму і пропозицій". Він сказав, що такий діалог не приймає.

"Я готовий працювати з представниками громадськості щодо контексту реформи, темпів реформи, але ультиматуми в цьому контексті недоречні з обох боків", наголосив віце-прем'єр.

На питання, коли Безсмертний збирається повернутися у Макарів, де, як відомо, він оголосив про свою відставку, Безсмертний зазначив, що повернеться туди обов’язково.

"Я буду працювати в Макарові і докажу, що Макарів виграє від відсутності там районного центру", - сказав віце-прем’єр. За його словами, зараз люди там є "прохачами" у районного керівництва.

На питання, як довго він збирається займатися адмінреформою, він зазначив:

"Адміністративно-територіальна реформа – це проект мого життя, і я нею буду займатися завжди. Я завжди займався цією справою, працюючи віце-прем’єром, а можу садить капусту і займатися адміністративно-територіальною реформою. І там, і там".

Безсмертний також заявив, що НСНУ зробить все, щоб у майбутньому запобігти фактам адміністративного тиску під час формування партії.

Він підкреслив, що питання, які стосуються демократичних процедур формування партійних структур, обговорювалися й раніше, додавши, що зустріч лідерів НСНУ з підприємцями "вказала на ті недоліки, які стосуються набору кадрів на місцях, у залученні кадрів у партію".

Він також визнав, що в кадрових наборах на місцях були допущені помилки. "Залишилися люди, які просто не розуміють, що таке розвиток парламентської партії".

"Ми на засіданні партії будемо приймати рішення усунути від партії всі ті недоліки, що стосувалися застосування таких речей. Тепер зрозуміло, що диму без вогню не буває. Десь такі випадки траплялися. Нам потрібні конкретні факти, щоб ми могли усувати від партії таких людей", - зазначив він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News