Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німці написали, як Ахметов побив Януковича

П'ятниця, 22 липня 2005, 17:44
Зазвичай стриманий донецький бізнесмен, президент футбольного клуба "Шахтар" Ринат Ахметов наніс, як розповідали присутні при цьому свідки, екс-прем'єр-міністрові Віктору Януковичу ляпас, оскільки йому не сподобалася його сепаратистська політика в період "помаранчевої революції".

Як передає агентство "Новини-Україна", про це в п'ятницю пише німецька газета "Spiegel".

За інформацією газети, у мільярдера здавали нерви і раніше: після неприємної поразки "Шахтаря" у 2003 році в матчі проти команди "Austria Wien" він нібито власноручно бейсбольною биткою розбив БМВ і Мерседеси своїх гравців.

На думку автора статті, Ахметов дозволяє собі у відносинах з органами влади занадто багато, однак Київ після його неявки в департамент карного розшуку МВС 18 липня зберігає незворушність.

Зокрема, телеканал Ахметова "Україна" під час виборчої президентської кампанії в 2004 році займався дискредитацією нинішнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, називаючи її агентом ЦРУ, банкрутом і брехуном.

На сьогоднішній день телеканал однобоко налаштовує глядачів на користь глави Донецької облради Бориса Колесникова, затриманого за підозрою у здирництві з погрозою убивства.

У видання створюється враження, що, чим довше уряд президента Віктора Ющенка при владі, тим сильніше позиції могутніх олігархів.

Газета називає Ахметова людиною, здатною завдавати потужні удари, магнатом, статки якого оцінюється в мільярди доларів, який дає відсіч урядові Ющенка навіть після "помаранчевої революції" і створює йому усе більше проблем.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...