Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук бере приклад з Безсмертного

Субота, 23 липня 2005, 14:30

Перший заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук заявляє, що сьогодні ДПАУ проводить "безглузду" кадрову політику, і якщо вона не зміниться, готовий піти у відставку.

Про це він сказав у суботу журналістам у Києві, повідомляє УНІАН.

За словами Катеринчука, кадрова політика податкових органів є однією з головних причин проблеми стягнення податків.

"Я впевнений, що ця кадрова політика не відповідає вимогам часу і вимогам людей. Необхідно її переглядати. Я вважаю, що вже в найближчий час це буде зроблено", - зазначив Катеринчук.

Крім того, перший заступник голови ДПА заявив, що у разі, якщо податкова адміністрація не перегляне своє ставлення до підбору кадрів, він готовий піти у відставку. "Якщо вона не зміниться - я подам заяву про відставку", - сказав Катеринчук.

14 липня на розширеній нараді з керівниками регіональних ДПАУ президент Віктор Ющенко заявив, що вимагає від керівництва Державної податкової адміністрації України якнайшвидше завершити призначення керівників ДПАУ в областях.

Президент висловив незадоволення у зв'язку з тим, що в багатьох областях України керівні посади в органах податкової обіймають люди, які працювали ще за старого керівництва держави. За його словами, на сьогодні лише 38% усього керівного складу податкової, як центрального апарату, так і регіональних ДПАУ, - нові люди.

Як відомо, 16 липня віце-прем'єр з адміністративної реформи Роман Безсмертний заявив, що має намір подати у відставку. Президент Віктор Ющенко не прийняв відставку Безсмертного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування