Хронограф Кириленка вдесятеро дорожчий за годинник Пинзеника

Субота, 23 липня 2005, 14:44

Міністр фінансів Віктор Пинзеник носить годинник від фірми "Favre Leuba".

Як пише в суботу газета "Факти", ціна таких годинників коливається від 230 доларів до 11 тисяч доларів у залежності від моделі. Циферблат прикрашений оригінальним гербом, у якому домінує корона.

У віце-прем'єра Олега Рибачука кореспонденти газети помітили хронограф "Tag Heuer", модель Monza.

"Годинник цієї марки асоціюються зі спортом, гонками "Формули 1". В італійської "монці" - база команди "Феррарі" і автодром. Засновник годинникової мануфактури Едуард Хойер став предтечею спортивного хронометражу, створивши перший хронометр у 1882 році", - відзначає видання.

Подушкоподібний корпус моделі Monza (товщина 13,5 мм) випускається вже більш 40 років і користується незмінним попитом як у сталевому варіанті (4300 доларів), так і в золотому (12100 доларів).

Міністр юстиції Роман Зварич носить годинник "Breguet". Як описує газета, корпус годинника зроблений з жовтого золота, є також вигнуте сапфірове скло, циферблат з цільного білого золота, фірмові сині стрілки. Вартість - від 17500 доларів. Аналогічна модель, відзначають "Факти", є у віце-прем'єра Миколи Томенка.

Хронограф "Patek Philippe", однієї з найдорожчих у світі марок годинників вартістю від 10 тисяч доларів, носить міністр праці і соціальної політики В'ячеслав Кириленко.

Постійний представник президента в Кабінеті міністрів, економіст Володимир Лановий носить годинник "від одного з так званих модних брендів - "Aigner". Відома у світі торговельна марка одягу й аксесуарів має і своєю "лінію" годинників. "Годинники недорогі - коштують кілька сотень доларів, але зроблені зі смаком", - відзначають "Факти".

Міністр освіти й науки Станіслав Ніколаєнко носить "Roamer". За інформацією газети, годинники цієї марки коштують 200-300 доларів.

"На руці в міністра модель Super Splender – найбільш строгі по виду. Сталевий корпус, білий циферблат, ніяких надмірностей у дизайні. Зате ультратонкий кварцовий механізм (1,4 мм!)", - пишуть "Факти".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...