Турчинов знайшов фігурантів справи Гонгадзе, про яких забули

Субота, 23 липня 2005, 17:23

Голова СБУ Олександр Турчинов заявляє, що Служба вийшла ще на кількох фігурантів справи Гонгадзе.

"Проводячи оперативний супровід справи Гонгадзе, СБУ вийшла на ще кількох фігурантів справи, з якими ми зараз серйозно працюємо", - сказав Турчинов в інтерв’ю газеті "День", опублікованому в суботу.

"Причому працюємо, не ставлячи до відома тих, хто може свідомо робити виток інформації", - зазначив голова СБУ.

"СБУ ніколи не афішує здобутки, поки нема остаточного результату. В нас немає потреби запрошувати через ЗМІ когось на допити, оголошувати, що ми когось шукаємо", - додав він.

"То ж, повторюю, є ще кілька фігурантів, про яких слідство з самого початку чомусь забуло. Хоча вони теж були учасниками подій, і не могли не бути в курсі того, що відбувалося у зв’язку з загибеллю Георгія Гонгадзе", - сказав він.

"В убивць власної мотивації злочину не було, вони виконували замовлення — це абсолютно зрозуміло. Залишається лише перекинути місток від виконавців до тих, хто замовляв вбивство", - сказав Турчинов.

Відповідаючи на питання, чи уявляє він на лаві підсудних тих, чиї голоси звучать на плівках Мельниченка, Турчинов сказав: "Я уявляю відповідальність будь-кого, хто вчинив злочин. Перед законом усі повинні бути рівні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News