Луценко за тиждень має віддати 135 "Фольксвагенів"

Понеділок, 25 липня 2005, 14:45

Міністерство внутрішніх справ України має до 1 серпня передати центральним органам влади, місцевим державним адміністраціям 135 автомобілів "Фольксваген" різних моделей, придбаних раніше для потреб МВС.

Це визначено постановою Кабінету міністрів від 20 липня, яка регулює питання передачі й розрахунків за спеціальні автомобілі, придбані для МВС.

Внесені також зміни в нормативні акти щодо митного оформлення цих автомобілів. Кабмін визначив кінцевою датою цієї процедури 1 квітня 2006 року.

Крім того, уряд доручив МВС і Міністерству фінансів при підготовці державного бюджету на 2006 передбачити кошти в сумі 52 млн. грн. для оплати ПДВ за спецавтомобілі, закуплені для МВС.

Усього передається 20 автомобілів "Фольксваген Фаетон", 30 - "Фольксваген Туарег", інші зазначені як просто "Фольксваген".

Найбільше автомобілів передається на баланс Господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів - 59.

Згідно із документом, по 2 автомобілі буде передано в управління 26 обласних держадміністрацій, Севастопольської міськадміністрації й Ради міністрів Криму.

У переліку центральних органів виконавчої влади також 15 міністерств, Нацрада з питань телебачення й радіомовлення, Верховна Рада, Держмитницяі, Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку.

Частина із цих автомобілів - машини елітного класу, які вже передані на баланс цих організацій.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Губернатори одержать по два авто від Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...