Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Григоришин готує "силовий захват" обленерго?

Понеділок, 25 липня 2005, 16:02

Найближчим часом може загостритися ситуація навколо ВАТ "Полтаваобленерго".

Про це повідомило агентству "Новини-Україна" джерело в правоохоронних органах.

За словами джерела, найближчим часом структурами, близькими до російського бізнесмена Костянтина Григоришина, може бути здійснена спроба повернути йому втрачений контроль над обленерго.

Співрозмовник агентства не виключив у цьому зв'язку і можливості "силових дій".

У той же час у приймальні Григоришина "Українській правді" відповіли, що вони не володіють такою інформацію: "Такої інформації в нас немає. Це вже не перше повідомлення, яке ми були змушені не раз спростовувати".

"Українська правда" звернулася за коментарем до прес-секретаря міністра внутрішніх справ Інни Кисіль. Вона повідомила,

до Полтавського УМВС ніяких заяв або скарг від працівників обленерго не надходило. Вона також сказала, що до "Полтаваобленерго" виїхав співробітник міліції з метою з’ясувати ситуацію. Робітники обленерго відповіли, що їм ніхто не погрожував і вони також не мають інформації щодо захоплення.

Як відомо, 18 лютого 2005 року, працівники приватної охоронної фірми вже захоплювали адміністративний будинок "Полтаваобленерго". При цьому в будинку було заблоковано депутата Верховної Ради Михайла Добкіна і працівників "Полтаваобленерго".

Тоді приводом до захоплення "Полтаваобленерго" стали дві різні постанови судів: Дарницького району в місті Києві і Ленінградського в місті Полтаві, що називали різні прізвища голови правління "Полтаваобенерго". Полтавський суд – чинного голови правління підприємства Чернявського, а київський – невідомого працівникам "Полтаваобленерго" Ігнатенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...