Ющенко на засіданні Кабміну був у поганому настрої та заборонив матюкатися

Понеділок, 25 липня 2005, 19:44

Закінчення засідання Кабінету міністрів за участю президента Віктора Ющенка затягнулося на понад дві години.

За розкладом, нарада, присвячена підсумкам першого півріччя, мала закінчитись о 17:30, однак станом на 19:30 вона все ще тривала.

Засідання, на відміну від попереднього за підсумками перших 100 днів, відбувається в закритому режимі і без трансляції до прес—центру.

Як кажуть учасники засідання, які виходять час від часу із зали, останню годину триває заключне слово президента.

За їх словами, президент під час своїх критичних зауважень не називав конкретних прізвищ, однак усім присутнім було зрозуміло, чиїми діями він був незадоволений.

Зокрема, Ющенко розкритикував правоохоронні органи, пославшись на те, що постійно одержує скарги від простих громадян. Також від президента дісталося і митниці.

Крім того, президент був незадоволений ситуацією в економіці. Одне з критичних зауважень стосувалося громадського телебачення – Ющенко виступив проти його створення на базі УТ-1, в той час як це лобіює віце-прем'єр Микола Томенко.

Ющенко також заборонив міністрам критикувати один одного та висловлюватися матюками.

Загалом, учасники засідання відзначають певне розчарування в голосі президента, його невдоволення процесами в державі, та невиконанням обіцянок, даних на Майдані.

На засіданні Кабміну, крім членів уряду та представників органів центральної влади, присутні також всі губернатори, а також спікер Володимир Литвин.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...