Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний обіцяє не робити з Ющенка Матросова, а Мороз просто заздрить

Вівторок, 26 липня 2005, 11:44

У серпні відбудеться засідання Національної ради з питань місцевого самоврядування і державного будівництва за участі президента Віктора Ющенка, де, зокрема, буде обговорюватися адміністративно-територіальна реформа.

Про це повідомив віце-прем'єр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний в інтерв'ю "Столичним новинам".

Відповідаючи на питання щодо перспективи адмінреформи, Безсмертний сказав, що "головна розмова з президентом" з цього приводу відбудеться 16—19 серпня.

За словами віце-прем'єра, у нього раніше вже була розмова з Ющенком, у якій президент "говорив, що необхідні деякі корегування в змістовій частині територіально-адміністративної реформи".

"Правда, у нашій бесіді ми не обговорювали ці речі і домовилися, що зустрінемося ще раз у середині серпня... На цій зустрічі ми обговоримо концепцію реформування публічної влади в Україні. Тоді і будуть прийняті відповідні рішення: як будемо рухатися, куди і якими темпами", - відзначив Безсмертний.

"Найголовніша фраза, яка пролунала від Ющенка, була "Не треба бути Матросовим". Президент вважає, що потрібно створювати команду, у якій будуть і рядові, і офіцери середньої ланки, і старші офіцери. І в кожного має бути свій фронт робіт", - сказав також він.

За словами Безсмертного, "Віктор Андрійович навіть сказав, що сам хоче взяти участь у цьому процесі".

"На що я йому відповів, що в цьому немає жодної необхідності. Адже я теж не хочу, щоб президент був Матросовим. Бо в нас є кому працювати: губернатори, глави адміністрацій...", - сказав віце-прем'єр.

Безсмертний також прокоментував критичні висловлення Олександра Мороза стосовно адмінреформи.

"Мене дуже дивують ті дурниці, які він (Мороз) наговорив з приводу адмінреформи. Яке знищення села? Який поділ землі? Яке відторгнення людей?! Я, м'яко кажучи, здивований", - сказав він.

"Хоча, можливо, у виступів Мороза є своя причина: ймовірно, він просто заздрить, що саме я зрозумів очевидні речі раніше, ніж він", - додав Безсмертний.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування