Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко заявляє про корупцію. Йому примарився чорний піар

Вівторок, 26 липня 2005, 18:53

Рівень корупції в органах державної влади "межує на границі незадовільного".

Про це під час прес-конференції у вівторок повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Петро Порошенко.

За його словами, таким є висновок наради з президентом, що відбулась у вівторок.

"Президент оцінив роботу правоохоронців як таку, що межує на границі незадовільного. Тобто якщо оцінювати по старій системі, то я думаю, що це – "трійка", - додав Порошенко.

При цьому Порошенко зазначив, що рівень корупції є високим як серед правоохоронних органів, так і в структурах ДПА, і в прокуратурі тощо.

Коментуючи власну кадрову політику, Порошенко зауважив, що він не проводить окремої від президента кадрової політики, бо він у цьому не зацікавлений. Тому висновки Комітету виборців України про те, що Порошенко лобіює "своїх людей" на високі державні посади, вважає відображенням діяльності пропаганди по створенню негативного іміджу секретаря Ради нацбезпеки.

"Порошенко не займається, не заціплений і не буде зацікавлений в тому, щоб проводити окрему, самостійну будь-яку кадрову політику. Я є секретарем Ради національної безпеки і оборони – органа при президентові. І кадрову політику в державі проводить президент. Я хотів би категорично відмежуватися від цього", - додав Порошенко.

Крім того, Порошенко зазначив, що на нараді бали присутні і перший заступник голови ДПА Микола Катеринчук, і голова ДПА Олександр Кірєєв. Однак питання зміни кадрів у ДПА не обговорювалось. Як відомо, раніше Микола Катеринчук погрожував відставкою, якщо не буде вирішене питання зміни кадрів у ДПА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування