Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА В ГРУЗІЇ ЗБИРАЛИСЯ ВБИТИ? Грузини це спростовують

Середа, 27 липня 2005, 11:17

Президент Віктор Ющенко відклав свій візит до Грузії через наявну інформацію про терористичний акт, який готується проти нього.

Про це в середу пише грузинська газета "Резонанси", передає "Обком".

За даними газети, теракт проти українського президента планувала злочинна російсько-осетинська група. Вона навіть збиралася збити літак із президентом.

Водночас прес-служба президента Грузії категорично спростовує інформацію про теракт, який нібито готується на Ющенка в ході його візиту в Тбілісі, передають "Новини-Україна".

"Усе, що сьогодні публікує газета "Резонанси" про планований теракт на президента України Віктора Ющенка - плід фантазії газети. Усе, що наводиться в матеріалі висмоктане з пальця і не відповідає дійсності", - сказав начальник інформаційного відділу прес-служби президента Грузії Теймураз Грігалашвіли.

Прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко також спростувала інформацію, що "перенесення візиту Ющенка до Грузії пов’язане із загрозою його життю".

"Візит перенесено у зв’язку зі зміною робочого графіку. Останнім часом відбулася низка серйозних зустрічей президента з членами команди, правоохоронними органами", - сказала вона.

За її словами, "наступні кілька тижнів президент працюватиме в Криму, де відбуватимуться його робочі зустрічі з українськими і закордонними політиками і урядовцями".

Також, сказала прес-секретар Ющенка, він планує кілька поїздок південними регіонами.

Як відомо, візит Ющенка до Грузії було заплановано на 26 липня, а 25 липня його було відкладено на більш пізній термін.

Як повідомили журналістам у Державній канцелярії Грузії, кінець липня для українського президента виявився дуже завантаженим, і він вирішив відкласти поїздку на початок серпня, щоб затриматися в країні довше і краще з нею ознайомиться.

Ющенко збирався відпочити в Грузії шість днів. До його приїзду грузинська влада інтенсивно готувалися, розробила програму його перебування, у тому числі, на курорті Боржомі, у стародавній столиці Грузії — Мцхета та в інших визначних місцях країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування