Катеринчук показав, як важко у податківців з кадрами

Середа, 27 липня 2005, 14:57

Заява про можливу відставку першого заступника голови Державної податкової адміністрації Миколи Катеринчука на знак незгоди з кадровою політикою керівництва свідчить про складнощі процесу формування нової адміністративної команди в податковій адміністрації.

Про це сказав голова ДПА Олександр Кірєєв на прес-конференції в середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

При цьому він висловив думку, що всі складності цього процесу будуть переборені і в усіх ключових питаннях буде знайдено консенсус.

Разом з тим глава податкового відомства відзначив, що оцінка президента України процесу відновлення кадрового складу ДПА цілком справедлива, і зараз у центрі уваги - активізація відновлення керівних кадрів на рівні районів.

На думку Кірєєва, саме від керівників на місцях залежить оцінка громадянами дій ДПА в цілому, тому заплановані кадрові зміни покликані поліпшити роботу податкових органів у регіонах.

У той же час він підкреслив важливість збереження в ДПА "мозкового центру", що формувався з початку її роботи й здатний домагатися позитивних результатів.

Як повідомив Кірєєв, персонального "конфлікту з Миколою Дмитровичем (Катеринчуком) - немає".

Як повідомлялося, 23 липня Катеринчук не виключив можливості подати у відставку, якщо керівництво ДПА не змінить свою кадрову політику.

За його словами, кадрова проблема в податковій адміністрації - одна із найбільш хворобливих на сьогоднішній день. Поки замінено тільки близько 38% персонального складу.

Катеринчук призначений першим заступником голови ДПА в середині березня. Поки він офіційно не склав повноваження  депутата. Член фракції "Наша Україна".

Президент Ющенко 14 липня розкритикував керівництво ДПА й керівників податкових органів в областях за відсутність відчутного успіху в розслідуванні резонансних справ у сфері економічної злочинності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...