Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підібралась до ще одного заводу Пінчука

Середа, 27 липня 2005, 16:04

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила вирішити питання про зняття введеної судом заборони на приватизацію ВАТ "Росава", а також відмінити створення господарських товариств на базі ВАТ "Нікопольський південнотрубний завод".

Як йдеться в документі, текст якого наводить УНІАН, доручення дані за підсумками наради 18 липня голові Фонду держмайна Валентині Семенюк, міністру промполітики Володимиру Шандрі і міністрові юстиції Роману Зваричу.

Зокрема, прем'єр доручила міністрам в тижневий термін подати скаргу до суду щодо відміни рішень про створення господарських товариств в процесі реструктуризації ВАТ "Нікопольський південнотрубний завод", а також підготувати і подати в уряд проект рішення Кабміну, який би скасував попередні рішення уряду по проведенню цієї реструктуризації.

Як повідомлялося, 12 липня 2005 року Кабмін затвердив розпорядження №256-р, яким включив в перелік об'єктів для першочергової передприватизаційної підготовки 33 підприємства. Зокрема ВАТ "Нікопольський південнотрубний завод" (на продаж планується виставити 96,67% акцій) і ВАТ "Росава" (74,82%).

20 липня Кабмін затвердив плани-графіки продажу 12 об'єктів державної власності.

Білоцерківську "Росаву" пов'язують з власником "Укрсиббанку" Ярославським і російськими бізнесменами.

"Нікопольський південнотрубний завод" пов'язують із зятем екс-президента Кучми Віктором Пінчуком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування