Тимошенко закликає журналістів писати про все, що хочуть

Четвер, 28 липня 2005, 12:58

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного.

Про це вона сказала, коментуючи конфліктну ситуацію, яка склалася навколо президента Віктора Ющенка і журналіста "Української правди".

"Я думаю, що вклад Віктора Андрійовича Ющенка, що сьогодні свобода слова знаходиться на іншому якісному рівні – беззаперечний. Нам всім потрібно навчитись пробачати один одного", - сказала Тимошенко.

За її словами, "емоції притаманні кожній людині, і коли це стосується близьких, емоції, природно, перевершують".

Тимошенко зазначила, що "глибоко поважає труд журналістів". "Я знаю, що багато з вас є більш досвідчені, ніж будь-які політики, і більше розумієтеся на деяких політичних питаннях", - сказала вона.

Тимошенко сказала, що журналісти і представники нинішньої влади "разом були на Майдані і разом народжували свободу слова, нові порядки і нову владу".

"Ми не повинні забувати, що були єдиною командою, яка народжувала нову Україну. Але нова команда отримала і значні еволюції в народженні свободи слова. Коли народжується свобода слова, коли ми маємо право говорити про адекватні речі – це всім потрібно цінувати", - сказала Тимошенко.

"Я хотіла би, щоб ми спостерігали за політиками, щоб адекватно оцінювали політиків, бо це політикам потрібно в першу чергу. Щоб робили всю інформацію публічною", - зазначила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування