Томенко заявляє про нечесність колег

Четвер, 28 липня 2005, 19:56

Віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко вважає, що серед представників нової влади є "не до кінця чесні люди".

Про це Томенко в четвер заявив у Тернополі, повідомляє УНІАН.

"Переписати свій бізнес на дружину чи родичів, як це зробило багато відомих людей, і сказати, що вже не задіяний у бізнесі – це нещиро.", - зазначив Томенко.

"Так само не ненормально возити з собою на зустрічі охоронців з собаками або кілька автомобілів супроводу, це не відповідає загальним нормам", – додав він.

Віце-прем'єр наголосив, що в Україні не буде чесної і моральної влади, доки бізнес не залишить стіни парламенту, уряду та державної влади.

На його думку, щоб знову у парламент не потрапили бізнесмени, усі партійні списки повинні бути результатом дискусії усіх членів партії.

"Цей процес повинен бути прозорим, щоб усі розуміли, чому та чи інша особа потрапила на те чи інше місце у списку. Щоб не повторилась ситуація, коли близько 20 депутатів покинуло лави "Нашої України", пройшовши в парламент, і все це були бізнесмени", – сказав Томенко.

Він також заявив, що однією з перших ініціатив його однопартійців після парламентських виборів 2006 року буде відміна депутатської недоторканності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування