Партія Ющенка захистить своїх від бруду і залякувань опонентів

П'ятниця, 29 липня 2005, 12:05

Київська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" закликає політичних опонентів до чесної боротьби на виборах-2006 і заявляє про неприпустимість "будь-яких спроб залякування громадян".

Про це йдеться у заяві обласної організації НСНУ, повідомляє прес-служба партії.

За словами представників організації, з наближенням виборів березня 2006 року у Київській області почали з’являтися "ознаки брудної політичної агітації".

"Зокрема, йдеться про листівки, розміщення яких на державних установах свідчить про наміри провокаторів паплюжити діючу владу, а заодно і партію Віктора Ющенка "Народний Союз Наша Україна", - йдеться в заяві.

"Спекуляція на економічних негараздах у державі, яка тільки-но починає виходити на шлях подолання руйнівних наслідків попереднього режиму, має на меті зашкодити створенню первинних осередків у містах і селах Київської області", - наголошується у зверненні.

В заяві також йдеться про те, що політичні опоненти "не гребують брехнею і наклепами, навіть залякуванням людей, щоб здобути хоча б найменші шанси на майбутніх виборах".

"На жаль, нічого кращого, ніж намагання втрутитися в процес партійного будівництва "Народного Союзу Наша Україна", вони не придумали", - підкреслюється у зверненні.

Організація запевнює членів НСНУ, що "правовими методами і засобами партія здатна захистити кожного члена нашої партії".

"Виборча кампанія тільки починає набирати оберти, і тому дуже важливо, щоб саме зараз усі суб’єкти виборчого процесу дотримувалися чесної боротьби у правовому полі держави", - йдеться у заяві.

"Народний Союз Наша Україна" буде діяти тільки так", - додають представники організації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News