Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Терьохіна стажується у батька, а прес-служба його переховує

П'ятниця, 29 липня 2005, 13:40

Син міністра економіки Сергія Терьохіна Кирило був прийнятий на стажування в міністерство свого батька.

Як повідомляє "Обком", у п'ятницю в міністерстві економіки "урочисто приймали на стажування близько двох десятків кращих студентів українських вузів", при цьому вручаючи їм відповідні документи.

"Серед щасливчиків, прийнятих на стажування, виявився і юнак, іменований Терьохіним Кирилом Сергійовичем. Після церемонії вручення документів Сергій Терьохін підтвердив, що Кирило Сергійович - його син", - відзначає видання.

За даними "Обкому", міністр пояснив, що ніякого стосунку до того, що Терьохін-молодший потрапив на стажування, не має, а відбором "лауреатів" займалися в самих вузах.

При спробах журналістів взяти коментар у Кирила, працівниці прес-служби міністерства "своїми тілами" загородили його від телекамер і представників ЗМІ.

Як повідомляє видання, працівниці прес-служби відкрили двері запасного виходу із зали засідань і вивели через нього Кирила.

Сам міністр був здивований цим фактом і, за даними видання, заявив, що "не треба було цього робити, якщо сам Кирило був не проти того, щоб дати інтерв'ю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування