Син Ющенка так і не сплатив штраф, виписаний йому Луценком

П'ятниця, 29 липня 2005, 19:47

Андрій Ющенко не з'явився в Печерський суд Києва для розгляду справи про порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє канал 1+1 у п’ятницю.

Печерський місцевий суд мав розглянути протокол про адміністративне правопорушення, підписане міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в ефірі каналу, і визначити розмір штрафу у разі, якщо Ющенко-молодший таки вчинив правопорушення.

Як зазначають журналісти каналу, сина президента в суді у п’ятницю не було. У зазначений в протоколі час суддя Віктор Малинін розглядав іншу справу.

Проте журналісти зазначають, що особистої присутності правопорушника під час розгляду адімінстративної справи законодавство не вимагає.

Досі невідомо, чи підписав син президента протокол, який без особистого підпису порушника або свідків не має юридичної сили.

Прес-секретар президента Ірина Геращенко телефоном повідомила, що не знає про долю протоколу і наполегливо порекомендувала журналістам "поставити крапку в цій історії".

Як відомо, у четвер Луценко в нічному ефірі каналу "1+1" підписав протокол про порушення правил дорожнього руху Андрієм Ющенком. Сума штрафу для нього, за словами міністра, має складати 17 грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування