Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник задоволений роботою Тимошенко

Субота, 30 липня 2005, 15:16

Міністр фінансів Віктор Пинзеник заявляє про виконання плану по надходженнях у державний бюджет у липні нинішнього року.

"План по надходженню в державний бюджет у липні і наростаючому підсумку виконаний", - заявив міністр, повідомляє в суботу прес-служба Мінфіну.

За словами Пинзеника, "сьомий місяць поспіль уряд забезпечує через бюджет хорошу фінансову базу у виконанні поставлених президентом України задач по подоланню бідності, зростанню доходів населення, виплаті підвищених розмірів пенсії".

Як повідомив міністр, виконані планові завдання по надходженню коштів у державний бюджет усіма головними адміністраторами за основними плановими показниками.

Зокрема, на 102% перевиконане завдання Державною податковою адміністрацією, на 104% - Державною митною службою. Крім того, додав він, виконані показники розписаного держбюджету по основних податкових надходженнях.

Разом з тим Пинзеник відзначив, що деяке перевиконання показника по надходженню ПДВ обумовлено неповним відшкодуванням цього податку.

За його словами, при плановому показнику 1 млрд. 182 млн. грн. було відшкодовано 911 млн. грн., але ця сума невідшкодування перекривається додатковими надходженнями по ПДВ.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування