Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко виганятиме галасливих, а з Червоненком захищатиме народи

Субота, 30 липня 2005, 17:08

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє особисто захищати інтереси малих народів, які живуть на території України.

Про це Тимошенко сказала в Сімферополі під час виїзного засідання уряду у розширеному складі в суботу.

Трапилося це після того, як один із виступаючих звернув увагу, що політичні сили відмовляються захищати малі народи, і навіть депутат Лев Миримський, який є євреєм, виступив на захист росіян.

На це Тимошенко сказала: "Якщо немає політичної сили, яка захищатиме малі народи, цією політичною силою буду я особисто і люди, які згуртувалися навколо партії "Батьківщина".

Потім Тимошенко подивилася у зал Верховної Ради Криму, де відбувається засідання, і сказала: "Я бачила, як Євген Альфредович багато кивав".

Загалом засідання уряду, де присутні кримські депутати, присвячене схваленню концепцій розвитку морського берегу України і програми "Питна вода України".

З доповідями виступили прем’єр Криму Анатолій Матвієнко і голова Держкомунгоспу Олексій Кучеренко. Тимошенко посіла місце спікера кримського парламенту у президії, тоді як сам Борис Дейч сів праворуч.

Час від часу присутні починали шуміти, і Тимошенко пообіцяла вигнати з розширеного засідання Кабміну в Сімферополі таких учасників.

"Шановні друзі, я буду запрошувати із зали тих, у кого є проблема з увагою", - сказала Тимошенко.

На самому початку засідання голосно розмовляли у залі засідань секретар Радбезу Петро Порошенко і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, на що Тимошенко зробила їм зауваження.

"У нас з початком засідання демократія закінчується і всі приймають участь", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...