Плани Пінчука для Тимошенко прозорі як сльоза

Субота, 30 липня 2005, 19:18

Прем'єр Юлія Тимошенко хотіла б подивитися на депутатів, які готові на заклики Віктора Пінчука зібратися на позачергову сесію через події навколо Нікопольського заводу феросплавів.

"Я бачу, що Віктор Пінчук збирає позачергову сесію, захищаючи незаконно придбану власність. Цікаво було би подивитися, хто з депутатів приїде на цей заклик Пінчука", - сказала Тимошенко на прес-конференції в Сімферополі.

Загалом, на думку Тимошенко, ситуація навколо НЗФ "прозора як сльоза".

"За рішенням суду, 51% Нікопольського заводу феросплавів повернуто у державну власність. І якщо його виставити на нормальний конкурс, а не подарувати, як колись було з зятем президента, бюджет мінімум отримає 2 млрд гривень", - сказала Тимошенко.

"Віктор Пінчук зараз хоче дуже швидко продати об’єкт, який незаконно отримав, і забрати ці гроші самостійно. А я хочу, щоб ці гроші пішли в бюджет", - додала Тимошенко.

Тимошенко сказала, що буде оскаржувати рішення Вищого Господарського суду, який зупинив вердикт Апеляційного суду про незаконність приватизації НЗФ і повернення пакета Пінчука в державну власність.

Вона також порадила в цій ситуації "не робити істеричних заяв".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування