Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко, щоб показати аскетичний побут, відвезе двох журналістів додому

Субота, 30 липня 2005, 20:17

Прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що дуже невибаглива в побуті і запрошує журналістів в цьому пересвідчитися.

На прес-конференції в Сімферополі після запитань про її капітали Тимошенко запросила журналістів "Української правди" та "Комерсанта", які їх поставили, побувати в неї вдома.

"Це невеликий будинок, який орендується в передмісті Києва, і я вам представлю його хазяїна", - сказала Тимошенко.

"Для мене побут складає дуже малу частину життя. Незалежно, де я працюю – чи у Верховній Раді, чи в уряді – я нічтожно малий час проводжу вдома", - додала Тимошенко.

"Я буваю вдома максимум 8-9 годин на добу, як правило, у нічний час, і я маю аскетичний побут", - сказала Тимошенко.

За її словами, вона "багато років намагалася розвіяти всі сумніви (щодо її капіталів), але це безперспективна справа".

"Я думаю, що багато журналістів живуть краще, ніж я", - сказала вона. Тимошенко обіцяла пригостити журналістів чаєм і познайомити з новою собакою. Тимошенко додала, що зараз всі її рідні "роз'їхалися по Україні".

На питання, чому вона оприлюднила довідку про свою зарплату у Верховній раді, а не декларацію про доходи, Тимошенко пообіцяла ще раз перевірити сайт Кабінету міністрів.

"Якщо потрібна додаткова інформація, я її надам. Все зроблю по найкращим європейським стандартам", - запевнила Тимошенко.

На питання, за які гроші її донька навчалася в Лондоні, прем’єр-міністр відповіла: "До того, як Леонід Данилович (Кучма) сильно вдарив по бізнесу родини, я була бізнесменом. В той час ми могли собі дозволити (відправити доньку на навчання закордон). Це було посильно для родини". Зараз, за словами Тимошенко, її донька "далеко не шкільного віку – вона заміж скоро виходить".

Коментуючи рейтинг журналу Forbes, який поставив Тимошенко на третє місце серед найвпливовіших жінок світу, вона назвала це "приємною новиною". "Це абсолютно не впливає на мою роботу. Коли побудуємо в Україні те, про що мріємо, тоді й рейтинги будуть справжні", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування