Тимошенко проти кровозмішення, чекає рум'яних депутатів і реваншу

Субота, 30 липня 2005, 21:54

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє про підготовку реваншу з боку опозиції перед майбутніми парламентськими виборами.

"Я знаю, що готується реванш. Але невже ви думаєте, що я не оцінюю цієї ситуації?", - сказала Тимошенко в суботу в ефірі телекомпанії "Крим".

"Я знаю, що готуються дуже потужні фінанси. Серйозно зараз перерозподіляються інформаційні ресурси – телевізійні канали, газети", - сказала вона.

"Буде бій політичний, який може бути з великими ускладненнями далеко не політичного характеру. Куди буде втягнутий бізнес, будуть втягнуті партії, громадські організації, народ. Але це не значить, що цей бій буде Україною програний", - відзначила Тимошенко.

Під час ефіру прем'єр-міністр також торкнулася теми протистояння всередині нинішньої команди влади.

За словами Тимошенко, це пояснюється тим, що під час виборів вони були коаліцією, а не єдиною партією. "Інша частина проблеми – до нової влади прийшли різні люди, які мають різні цілі, які бачать політику інструментом для бізнесу", - сказала Тимошенко.

Вона відзначила, що хоче бути "по іншу сторону барикад" від таких людей. "Це небезпечне кровозмішення – бізнесу і політики", - відзначила Тимошенко.

Прем’єр пообіцяла розібратися з випадками незаконної видачі землі в Криму вже при новій владі. Вона закликала людей повідомляти про це: "Є дуже проста адреса: Київ, Кабінет міністрів, прем'єр-міністру. Просто напишіть мені".

При цьому прем'єр запевнила, що скасувала всі постанови попереднього Кабміну, що стосувалися незаконної видачі кримської землі.

Також Тимошенко відзначила, що через провал парламентом законів про державну інтервенцію на ринку продовольства, в уряду є "дві позиції, по яких нас потужно принижують – м'ясо і цукор".

Вона запевнила, що протягом місяця ситуація буде нормалізована. "І коли депутати засмаглі, відпочилі, рум'яні повернуться з морів, вони побачать тенденцію зниження цін", - сказала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування