ПОРОШЕНКО ДЛЯ ТИМОШЕНКО БІЛЬШЕ НЕ СЕКРЕТАР

Середа, 10 серпня 2005, 14:43

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що всі депутати-сумісники втратили свої посади в органах влади.

Про це Тимошенко сказала на прес-конференції, відповідаючи на питання про вступ у дію закону щодо звільнення з посад у виконавчій владі тих депутатів, які залишалися сумісниками.

"Ті люди, які не склали повноваження у встановленому законом України порядку – або голосування у парламенті, або рішення суду – на минулому тижні втратили повноваження чиновників ", - сказала Тимошенко.

"Зараз є один шлях – знімати депутатські повноваження тим чиновникам і перепризначати їх указами президента і постановами уряду", - додала Тимошенко.

За її словами, "це той випадок, коли закони не обговорюються – їх потрібно просто виконувати". Тимошенко додала, що "не має значення прізвище людей, які підпадають під дію закону".

Як відомо, в органах влади працюють понад 10 депутатів-сумісників, серед яких давній опонент Тимошенко, секретар Радбезу Петро Порошенко.

Тимошенко у свою чергу зазначила, що до Петра Порошенка ставиться "абсолютно спокійно". Вона запевнила, що уряд "підтримував" закон, який позбавляє чиновників-сумісників свої посад. 

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування