Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПЕРЕВЕЛА ЗАЛИШКИ ЦІННОСТЕЙ НА РОДИЧІВ

Середа, 10 серпня 2005, 15:59

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що за часів Кучми матеріальні цінності, які залишилися в неї, були переведені на родичів

"Жодної матеріальної цінності ні на моєму чоловіку, ні на мені немає. Тому що всі ризики наша родина диверсифікувала", - сказала Тимошенко на питання щодо своєї скромної декларації про доходи.

За її словами, це було зроблено, бо "2004 рік – це був апогей розправи наді мною і моєю родиною".

На питання, що значать її слова "наша родина диверсифікувала ризики", Тимошенко відповіла: "Які були машини – переводили на родичів. Але ці машини – абсолютно в межах тих доходів, які мала наша родина в попередні роки. Нічого екзотичного".

На питання щодо акцій підприємств Тимошенко сказала: "Всі акції забрала попередня влада. Тому не потрібно було нікому нічого передавати. Всі справилися без нас".

"Мені достатньо легко зараз – бо попередня влада попрацювала таким санатором, що ми можемо спокійно дивитися суспільству в очі", - додала Тимошенко.

"Ті колосальні репресії, які відбувалися, не допускали ведення ніякого бізнесу. Це у вас на очах відбувалося", - зазначила прем’єр-міністр.

"Якщо ви скажете, що в часи Кучми за останні вісім років надзвичайних розправ над мною я могла ще вести процвітаючий бізнес і накопичувати на рахунках гроші – я хочу би подивитися в очі тій людині, яка про це скаже! Це просто абсурд", - додала Тимошенко.

За її словами, у декларації про доходи "дійсно відображена вся зарплата і доходи, які я отримувала як народний депутат".

"Ви були на орендованій дачі. Думаю, вона не справила на вас шокуючого враження з точки зору заможності. Шановні друзі, хочу ще раз сказати – в побуті моя родина живе надзвичайно скромно", - зазначила Тимошенко.

"Ця орендована дача з'явилася в мене не сьогодні – з моменту мого віце-прем'єрства, з 1999 року. В моєму побутовому житті нічого не змінюється", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування