Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко прослідкує, щоб Шуфрича і Ко не обмежили в правах

Середа, 10 серпня 2005, 16:56

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє особисто брати участь у роботі групи з підготовки закону про права парламентської опозиції.

Як сказала Тимошенко на прес-конференції у середу, у неї є "добра новина для опозиції на закуску" – уряд затвердив проект розпорядження президента створення спеціальної робочої групи з роботи над законопроектом.

За словами Тимошенко, в робочу групу запрошено "представників парламентської і позапарламентської опозиції", а відповідати за це питання доручено міністру юстиції Роману Зваричу.

"Безумовно, і я буду долучатися до роботи, щоб опозицію ні в яких правах не обмежили", - сказала Тимошенко.

"Ви пам’ятаєте, коли ми йшли до влади, я говорила, що саме наша влада дасть опозиції найширші права, які тільки може дати влада опозиції", - нагадала Тимошенко.

"З цього кроку у нас розпочнеться абсолютно цивілізований діалог з опозицією, і він буде закладати справжні права парламентської опозиції", - сказала прем’єр.

За словами Тимошенко, існуючі законопроекти про права опозиції не захищає її "у повній мірі".

"Влада не почне працювати чесно, поки не буде сильна опозиція зі своїм статусом і можливостями. Бо найкращим контролером влади є опозиція", - сказала Тимошенко.

Як відомо, зараз у парламенті є три опозиційні фракції: Компартії (лідер – Петро Симоненко), "Регіони України" (лідер – Раїса Богатирьова) і СДПУ(о), де очікується зміна лідера – Леоніда Кравчука на Нестора Шуфрича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...